freemal

قیمت آنلاین :

تـــازه های ایـــــــن موضـــــوع:

آموزش نحوه درست کردن کاپ کیک شکلاتی به شکل قلب

آموزش نحوه درست کردن کاپ کیک شکلاتی به شکل قلب

کاپ کیک قلب شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. کیک های فنجانی خود را به این روش برای مناسبت های مختلف تزیین کنید و از آن ها لذت ببرید! این کاپ کیک های شکلاتی زیبا و خوشمزه…

آموزش آشپزی : طرز تهیه چند سوپ که در زمستان حسابی گرمتان میکند!

آموزش آشپزی : طرز تهیه چند سوپ که در زمستان حسابی گرمتان میکند!

ماهنامه سرآشپز: در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.   آش نخود   مینا مدنی   مواد مورد نیاز:   پیاز (نگینی خردشده): ۲ عدد…

آموزش درست کردن رولت خرما

در این مطلب طرز تهیه رولت خرما را به شما آموزش داده ایم. این رولت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

 

  • آرد: ۴ پیمانه
  • نمک: یک پنسه
  • کره حیوانی: ۲۵۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ سرخالی
  • ادویه معطر (هل یا دارچین): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
  • شکر (پودرشده): یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ (متوسط): یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • خرما (درشت بدون هسته): به مقدار لازم
  • مغز گردو (برای وسط خرما): به مقدار لازم
  • کنجد سفید: یک و یک دوم پیمانه
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

 

create-roulette-training-dates

 

 

طرز تهیه:

 

۱٫ خرما را به طور عمودی شکاف داده و در آن یک چهارم مغز گردو را قرار دهید. خرما را بپیچانید. به طوری که شبیه خرمای درسته شود (درز خرما بسته شود). با دست به خرما شکل استوانه داده و همه خرماها را به همین صورت آماده کرده و کنار بگذارید.

 

۲٫ کره نرم و شکر پودرشده را با همزن زده تا سبک شود. تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. سپس زرده، وانیل و ادویه دلخواه را هم اضافه کنید.


۳٫ وقتی مواد یکدست شد، همزمان را خاموش کرده و با استفاده از لیسک به تناوب شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست و ظرف نچسبد. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت ۴ میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید.

 

۴٫ خرما را در آن پیچیده و درز را بسته و در دست به آن شکل استوانه دهید. سفیده را با چنگال هم زده تا از لختگی درآید. سپس رولت را ابتدا در سفیده زده و بعد در کنجد بغلتانید. سپس در دست به آن شکل استوانه دهید و در سینی چرب شده (با روغن جامد) بچینید.

 

۵٫ سپس برای ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، شبکه وسط،. رولت ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زیر شیرینی و روی آن طلایی شود. بعد از پخت سریع از سینی خارج کنید تا نچسبد و در ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکته:


در صورتی که از ادویه معطر استفاده کردید، از وانیل به مقدار یک هشتم قاشق چای خوری استفاده شود.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – فاطمه سلیمانی

ارسال نظر در این پست بسته شده است.
با خبر شدن از جدیدترین مطالب سایت کمیاب با عضویت در کانال تلگرام سایت کمیاب