freemal

قیمت آنلاین :

تـــازه های ایـــــــن موضـــــوع:

آموزش نحوه درست کردن کاپ کیک شکلاتی به شکل قلب

آموزش نحوه درست کردن کاپ کیک شکلاتی به شکل قلب

کاپ کیک قلب شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. کیک های فنجانی خود را به این روش برای مناسبت های مختلف تزیین کنید و از آن ها لذت ببرید! این کاپ کیک های شکلاتی زیبا و خوشمزه…

آموزش آشپزی : طرز تهیه چند سوپ که در زمستان حسابی گرمتان میکند!

آموزش آشپزی : طرز تهیه چند سوپ که در زمستان حسابی گرمتان میکند!

ماهنامه سرآشپز: در این روزهای سرد زمستانی، هیچ چیز به اندازه یک سوپ داغ و خوشمزه گرم تان نمی کند. در ادامه طرز تهیه سه نوع سوپ مقوی را به شما آموزش خواهیم داد.   آش نخود   مینا مدنی   مواد مورد نیاز:   پیاز (نگینی خردشده): ۲ عدد…

آموزش پخت خورشت کرفس

خورش کرفس

خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • گوشت ماهیچه
  • کرفس
  • پیاز سرخ شده
  • نعنا و جعفری
  • آبلیمو
  • زعفران
  • روغن
  • نمک و فلفل
  • یک کیلو
  • دو شاخه
  • سه عدد
  • یک کیلو
  • به میزان لازم
  • یک قاشق چای خوری
  • یک پیمانه
  • به میزان لازم

education-cooking-celery-stew

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید. 
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود. 
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد. 
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید. 
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.

منبع: رنگین سفره

ارسال نظر در این پست بسته شده است.
با خبر شدن از جدیدترین مطالب سایت کمیاب با عضویت در کانال تلگرام سایت کمیاب