freemal

قیمت آنلاین :
آموزش آشپزی : سس فوق العاده خوشمزه و جدید برای طعم دار کردن ماهی

آموزش آشپزی : سس فوق العاده خوشمزه و جدید برای طعم دار کردن ماهی

ماهی با سس سه گیاه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت…

آموزش پخت لازانیا در منزل

آموزش پخت لازانیا در منزل

پس از پخت اولیه لازانیا، تابه ی حاوی غذا به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار داده می شود تا نودل های لازانیا پخته و پنیرها آب شوند. اما شما می توانید به جای این کار، شعله گاز را کم کرده و درب تابه را گذاشته و به مدت ۳۰…

آموزش غذای هندی : مرغ پنجابی

آموزش غذای هندی : مرغ پنجابی

  طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی   غذای هندی مواد لازم برای مرغ پنجابی : کره  ۲ قاشق سوپخوری  زیره سبز   ۱ قاشق چایخوری  پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد سیر   ۵ حبه زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱…

روش از بین بردن بوی بد میگو

روش از بین بردن بوی بد میگو

میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.   مواد لازم:       روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری    …

آموزش آشپزی : خورشت قیمه قارچ؛ غذای محبوب کودکان

آموزش آشپزی : خورشت قیمه قارچ؛ غذای محبوب کودکان

  طرز تهیه خورش قیمه قارچ   مواد لازم برای خورش قیمه قارچ : پیاز متوسط   ۱ عدد  لپه ۲۵۰ گرم  قارچ   ۳۰۰ -۲۵۰ گرم  روغن  ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری آب گوشت ۱ پیمانه زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری سیب زمینی درشت ۱ عدد…

آموزش آشپزی : پخت ته چین مرغ

آموزش آشپزی : پخت ته چین مرغ

  طرز تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ   ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که…

آموزش آشپزی: طرز تهیه آش شله قلمکار

آموزش آشپزی: طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی ست. آش شله قلمکار بدلیل وجود گوشت، انواع سبزیجات و انواع حبوبات یکی از مقوی ترین غذاهاست. در ادامه با طرز تهیه آش شله قلمکار آشنا خواهید شد. مواد لازم: لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه لوبیا سفید: نصف پیمانه…

آموزش آشپزی: طرز تهیه خورشت فسنجان

آموزش آشپزی: طرز تهیه خورشت فسنجان

خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه می شود. خورش فسنجان در طیف های مختلف شیرین و ترش و با گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه خورش فسنجان آشنا خواهید شد.…

آموزش آشپزی: طرز تهیه میرزا قاسمی

آموزش آشپزی: طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای گیلانی است که از بادمجان کبابی تهیه می شود. میرزا قاسمی یکی از محبوب ترین غذاها بین تمامی مناطق جغرافیایی ایران است. در ادامه طرز تهیه میرزاقاسمی را خواهید دید. مواد لازم: بادمجان متوسط سیر روغن تخم مرغ گوجه فرنگی رب گوجه ۱۰…

آموزش پخت خورشت کرفس

آموزش پخت خورشت کرفس

خورش کرفس خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد. مواد لازم:…


با خبر شدن از جدیدترین مطالب سایت کمیاب با عضویت در کانال تلگرام سایت کمیاب